تاریخ انتشار خبر: ۱۱ , تیر, ۱۳۹۳ | ۱۲:۱۷:۲۲
کد مطلب : 34763

تاثیر منفی آب یخ بر عملکرد کبد

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: قطعاً توصیه می‌شود که در روزهای گرم سال به هیچ عنوان آب سرد و یا یخ مصرف نشود چراکه عملکرد دستگاه گوارش و کبد را مختل می‌کند و اثرات منفی و اختلالاتی را برای بدن به همراه خواهد داشت.

به گزارش  عصر آبادان  سوسن خدام در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مصرف مایعات در ایام تابستان به ویژه روزهای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: همه افراد باید روزانه بین شش تا هشت لیوان آب مصرف کنند تا بتوانند از کمبود یا از دست رفتن آب بدن در روزهای گرم جلوگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه در تابستان میزان تعرق و دفع املاح بدن زیاد است و ممکن است در صورت عدم مصرف آب کافی صدمات بسیاری به بدن وارد شود، گفت: تنها مایعی که می‌تواند آب بدن را تأمین کند آب آشامیدنی است و نمی‌توان آب میوه‌ یا نوشابه را جایگزین آن کرد.

خدام با تأکید بر اینکه در این ایام مصرف میوه و سبزیجات سالم و تازه فراموش نشود، گفت: میوه‌ها و سبزیجات حاوی آب فراوانی هستند که به تدریج جذب می‌شود و با مصرف آنها می‌توان آب مورد نیاز بدن را تأمین کرد.

وی استفاده از میوه‌های فصل همچون هندوانه، خربزه و طالبی که حاوی آب فراوان هستند و مصرف نوشیدنی‌های مفیدی همچون شربت بیدمشک را توصیه و بر کاهش مصرف چای، مواد کافئین‌دار و نوشابه در ایام ماه مبارک رمضان تأکید کرد و افزود: مصرف چای باعث دفع آب بدن می‌شود به نحوی که با مصرف یک لیوان چای دو لیوان آب بدن دفع می‌شود و این امر قطعاً بدن را در ماه رمضان با کم‌آبی مواجه می‌کند، بهتر است که در این ایام مصرف چای به حداقل برسد و ترجیحاً کمرنگ صرف شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان عنوان کرد: مصرف غذاهای پر حجم و چرب و سرخ شده نیاز بدن به آب را افزایش می‌دهد و ضرورت دارد در این ایام از مصرف چنین غذاهایی اجتناب شود.

 

انتهای پیام/