تاریخ انتشار خبر: ۱۳ , مرداد, ۱۳۹۳ | ۲۱:۳۱:۵۶
کد مطلب : 37567

رفع “کم خونی” با این مواد غذایی

کم خونی، به خصوص از نوع فقر آهن، عارضه نسبتا شایعی است که در صورت تشخیص به موقع، به راحتی قابل درمان است. تغذیه مناسب مهمترین نکته در درمان کم خونی و جلوگیری از بروز آن است.

به گزارش عصر آبادان به نقل از باشگاه خبرنگاران، غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتیگفت: کم خونی مشکلی است که با رنگ پریدگی در ظاهر شخص، به سرعت قابل تشخیص است. بهترین روش برای درمان کم خونی فقر آهن، تغذیه درست و اصولی و استفاده از مواد غذایی است که حاوی آهن بوده و در خون سازی بدن مشارکت دارند.

کرد افشاری، در ادامه بیان کرد: مویز بسیار برای رفع کم خونی مفید است. همچنین مصرف شربت سرکه شیره هم بی تاثیر نیست. پروتئین‌ها منابع غنی آهن هستند. پختن و استفاده از عصاره انواع گوشت‌ها، برای رفع مشکل کم خونی بسیار مفید است.
وی در پایان تاکید کرد: مصرف آب انار، آب هویج، شیر به همراه شیره انگور، عسل، زیره سیاه، کرفس، تخم شربتی، سیاه دانه و… از دیگر مواد غذایی مفید و خون ساز برای بدن محسوب می‌شود.
انتهای پیام/