تاریخ انتشار خبر: ۲۴ , شهریور, ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۱:۳۸
کد مطلب : 45617

زمان حذف روغن پالم اعلام شد

دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.

دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.

رضا باکری اظهار کرد: تمام محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند به ویژه شیر، ماست، انواع خامه صبحانه و پنیر سفید ایرانی بدون هر گونه چربی گیاهی تولید می‌شوند و در فرآیند تولید آن از چربی گیاهی طبیعی استفاده می‌شود اما اگر کارخانه‌ای بیش از این از چربی گیاهی استفاده کرده باشد متخلف محسوب می‌شود و باید طبق قوانین و مقررات موجود با او برخورد کرد.

وی افزود: از سال ۱۳۸۸ هفت قلم کالا در صنعت لبنیات با مجوز سازمان غذا و دارو مجوز استفاده از چربی گیاهی گرفتند که در این راستا ۴۵۰ پروانه ساخت برای این کالاها از جمله پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ها و خامه گیاهی قنادی صادر شد اما طبق توافقات صورت گرفته از سی و یکم شهریور ماه امسال همه پروانه‌های صادر شده به حالت تعلیق در می‌آید.

دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: جلساتی که با کارشناسان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، انیستیتو تغذیه و کارشناسان بهداشت تغذیه در کمیته‌های تخصصی انجمن صنایع لبنی داشتیم مقرر شد پس از به تعلیق در آمدن پروانه ساخت مجوزهای صادر شده برای استفاده از چربی گیاهی پروفایل اسیدهای چرب در روغن‌های مجاز گیاهی استخراج شود و در اختیار اداره کل نظارت بر غذای وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای تصمیم گیری مجدد دراین زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شود.

منبع: تسنیم