تاریخ انتشار خبر: ۲۰ , اسفند, ۱۳۹۳ | ۰۸:۰۷:۰۵
کد مطلب : 77203

شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز

مجموعه: آموزش شیرینی پزی

 

نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی

۱٫ برای تهیه آن ها اول یک مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر می خواهید می توانید آماده اش را با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.کمی هم عسل را با آب جوش و یک ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه شود (برای روی شیرینی).

۲٫ خمیر را بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر ۱ سانت آن را پهن کنید و خیلی فوری قالب بزنید با چاقو مستطیلی ببرید. بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید. توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشد تا پف خمیر نخوابد. بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد روی آن بریزید.

۳٫ حالا شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فری که روی آن کاغذ روغنی دارد قرار بدهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. (حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده) در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتان یک فر به آن بدهید و کمی آن را بپیچانید.

۴٫ وقتی شیرینی ها از فر خارج شدند بگذارید سرد شوند و بعد دوباره روی آن شهد بریزید.

 

نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی

نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی

نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی

نکات:
۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دور آن را با چاقو ببرید تا هواگیری شود.

۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن را انجام بدهید چون اگر خمیر سرد شود پف نمیکند.

۳)سوالی که برای خیلی ها پیش می آید این است که آیا خمیر خودش لایه لایه است؟ نه خمیر معمولی است ولی هنگام پخت خودش چند لایه می شود.

نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی

 

منبع : سوران / bartarinha.ir