تاریخ انتشار خبر: ۱۶ , اردیبهشت, ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۹:۵۸
کد مطلب : 86075

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال

مجموعه: آموزش شیرینی پزی

پخت چیز کیک نیویورکی,طرز پخت چیز کیک نیویورکی شانتال

چیز کیک نیویورکی شانتال
دستور پخت اصلی یک تابه ۲۲ سانتی متر مکعبی می سازد .
آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: ۹۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :

 بیسکویت خرد شده ۱۵ عدد
 کره آب شده ۲ قاشق غذا خوری
 پنیر خامه ای آب شده ۲۵۰ گرم
 شکر  ۱/۵ فنجان
شیر ۳/۴ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ترش ۱ فنجان
وانیل ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۱/۴ فنجان

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
فر را از قبل تا  ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.

 

در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.

به مدت ۱ ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت ۵ تا ۶ ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

 

منبع : beryooni.com