تاریخ انتشار خبر: ۱ , دی, ۱۳۹۳ | ۱۸:۲۳:۰۶
کد مطلب : 61405

طرز تهیه چیکن تریاکی و آناناس

مجموعه: آموزش انواع غذاها

چیکن تریاکی و آناناس,تهیه چیکن تریاکی و آناناس

 

تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .

آماده سازی : ۳۰ دقیقه 
پخت : ۴۵ دقیقه 

مواد لازم برای ۳ نفر : 

سویا سس ۱/۳ لیوان
 سیر خرد شده  ۱ عدد
 سرکه سفید ۱/۴ لیوان
 آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آناناس ۱ قوطی ( کمپوت ۵۰۰ گرمی )
ران مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد

طرز تهیه :
۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.

۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.

۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف.

۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.

 

چیکن تریاکی و آناناس,تهیه چیکن تریاکی و آناناس

منبع : beryooni.com