تاریخ انتشار خبر: ۱۸ , آذر, ۱۳۹۳ | ۲۳:۰۵:۱۷
کد مطلب : 58185

عکس/ آموزش فسنجان در نیویورک تایمز

«سام سیفتون» نحوه پخت فسنجان را در پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز منتشر کرد.

«ابتدا مرغ را با چاشنی فلفل و نمک، در روغن زیتون روی حرارت قرار داده تا زنگ آن طلایی شود.پس از آن گردو را ۵ دقیقه حرارت داده و زمانی که به اندازه کافی خنک شد پوست آن را می گیریم.مرحله بعدی اضافه کردن رب انار و تنظیم مزه غذا با نمک و شکر است.حرارت دادن با شعله کم تا پخت غذا مرحله پایانی پخت فسنجان است.»

عکس/ آموزش فسنجان در نیویورک تایمز