تاریخ انتشار خبر: ۲۱ , اردیبهشت, ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۲:۴۶
کد مطلب : 87719

عکس/ تولید خمیرمرغ

علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود ۳ تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآورده‌های دامی به خمیر مرغ و سایر فرآورده‌‌ها تبدیل می‌شود. از زمان ممنوعیت به کارگیری این محصول در تهیه سوسیس و کالباس اختلاف نظرهایی بین وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی وجود دارد. زیرا سازمان دامپزشکی معتقد است که خمیر مرغ در مراکز زیر نظر این سازمان به صورت کاملا بهداشتی تهیه می‌شود.