تاریخ انتشار خبر: ۱۵ , اسفند, ۱۳۹۲ | ۰۸:۳۶:۲۲
کد مطلب : 19977

ماست را با نعناع و گردو مصرف کنید

مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل می‌کند.

عصر آبادان –  نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، می‌تواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند که بهتر است با مواد غذایی نظیر نعناع، گردو و دارچین که طبع گرم دارند، مصرف شود.

وی با اشاره به افزودن میوه به ماست برای کودکان ادامه داد: استفاده از ماست میوه‌ای برای کودکان، روش مناسبی برای تشویق آن‌ها به مصرف لبنیات است و می‌تواند جایگزین میان وعده‌های چرب و پر‌کالری شود.

علیزاده عنوان کرد: در تهیه ماست میوه‌ای بهتر است از میوه‌هایی نظیر توت فرنگی، هلو، گلابی، سیب و موز استفاده شود.

وی افزود: همراه شدن میوه‌ها با ماست، باعث کاهش جذب کلسترول می‌شود که در بزرگسالان بسیار با اهمیت است و از ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی پیشگیری می‌کند.