تاریخ انتشار خبر: ۲۴ , مهر, ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۱:۵۳
کد مطلب : 50616

نوشدارویی برای همه بیماریها

سیب مقوى معده و حافظ مخاط معده، کاهنده کلسترول خون، مقوی کبد و قلب، دفع کننده اسید اوریک خون، ضد رماتیسم، تصفیه کننده است و سبب موجب جوان ماندن بافت‌های بدن می‌شود.

به گزارش عصر آبادان، “هرکس روزى یک سیب بخورد، پزشک را از خود دور کرده است”. این یک ضرب المثل انگلیسى است و فرانسوى‌ها نیز آن را پذیرفته‌اند. این جمله مصداق واقعى دارد و سیب را باید نوشداروى همه بیمارى‌ها دانست.
به عقیده مرحوم دکتر سید جلال مصطفوی، پزشکان قدیم از این خواص معجزه آسای سیب کاملاً اطلاع داشتند و ارسطو کار اعجاز را به آنجا رسانده است که دست به اغراق عجیبى مى‌زند و مى‌گوید: « هرکس هر روز سیب بخورد، تعجب مى‌کنم، چگونه مى‌میرد»، حتى بسیارى از انبیا، اولیا و پیشوایان دین نیز که براى امت خود دستورهایى به صورت جمله‌هاى قصار به یادگار گذاشته‌اند، این مطالب را از نظر دور نداشته و خوردن سیب را تأکید کرده‌اند، چنانکه از حضرت على، علیه السلام، روایت شده است که فرمود:”اکل التفاح فى اسحار” یعنى سحرگاهان سیب بخورید.

– سیب مقوى عضلات و اعصاب است (یکى از بهترین میوه‌ها).

– سیب مقوى معده و حافظ مخاط معده است.

– سیب ضد عفونى کننده روده است (ترشح دیاستازى را در معده خود عامل کشتن باکتری‌هاست).

-سیب مقوى کبد است و احتقان آن را (که مولد اکثر بیمارى‌ها است) کم مى‌کند.

– سیب کلسترول خون را کم مى‌کند (به عقیده لئون بینه، رئیس سابق دانشکده پزشکى پاریس، این خاصیت به علت وجود پکتین در سیب است).

– سیب اسید اوریک را از ادرار دفع مى‌‌کند.

– سیب ضد روماتیسم است.

– سیب ملیّن است.

– سیب خون را تصفیه مى‌کند.

– سیب بافت ها را جوان نگاه مى دارد.

آیا این همه خواص شگفت انگیز در سیب که هر کدام به تنهایى اثر بسیار نیکویى در درمان بیمارى‌ها و تأمین سلامت بدن دارد کافى نیست که به ما اجازه دهد سیب را به عنوان نوشدارو معرفى کنیم؟
انتهای پیام/ن