تاریخ انتشار خبر: ۱۰ , فروردین, ۱۳۹۳ | ۲۰:۳۰:۴۷
کد مطلب : 22479

کمبود این اسید موجب اگزمای پوستی می شود

پوسته پوسته شدن در ناحیه گونه ها و تیره تر شدن آن ناحیه از علائم کمبود اسید لینولئیک است.

به گزارش عصر آبادان زهره غلامی نژاد کارشناسی صنایع غذایی  گفت: اسیدهای چرب اشباع در روغن جامد، روغن حیوانی و کره وجود دارد که این نوع اسیدها کلسترول  خون را افزایش می دهد و به مرور موجب تنگی  رگها و عروق می شود.
 غلامی نژاد افزود: البته نمی توان روغن را به طور کاملا حذف کرد چرا که ۲۰ تا ۳۰ درصد کالری مورد نیاز بدن از طریق روغن تامین می شود روغن نارگیل در روغن های نباتی تنها روغنی است که اسیدهای چرب اشباع بالایی دارد.
وی اذعان داشت: اسیدهای چرب در  خامه و کره هم وجود دارد و باید مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع جایگزین اسید چرب اشباع شود اسیدهای چرب اشباع از جمله اسید لینولیک که در ماهی های چرب قزل آلا، کپور و در روغن های گیاهی سویا، ذرت و… وجود دارد برای بدن مفید است و اسید لینولئیک یکی از اسیدهای چرب غیر اشباع است که از اگزما جلوگیری می کند و به ویژه اگزمای روی گونه های شخص که علائمی مثل پوسته پوسته شدن و تیره شدن پوست را به همراه دارد این علائم نشان دهنده کمبود اسید لینولئیک است.